You are here

AG/AV Château de Hex + bezoek park / visite parc

Algemene Vergadering in het Kasteel van Hex + bezoek aan de rozen en het park.
Organization: 
Location: 
Kasteel van Hex Château de Hex
Meerstraat
3870 Hex
Belgium
BE
Dates: 
16/06/2018 - 10:30

Kasteel van Hex 

Welkom 10.30 uur
Algemene vergadering 11 uur (zie uitnodiging elders in de Newsletter 2018/2),  aansluitend lichte lunch gevolgd door bezoek aan het domein.Einde voorzien rond 16.30 uur

ParkingBinnenrijden via het hek in de Meerstraat, 3870 Heks (Heers) en doorrijden tot in de platanendreef. Parkeren in deze dreef.

Route beschrijving :   Vanaf de E40 (Brussel-Liège/Luik), afslag 29 (Waremme/Tongres), richting Tongres/Tongeren.  Hex staat aangegeven op de borden langs de oude Romeinse weg van Oreye naar Tongeren/Tongres. Of vanaf de E313 (Antwerpen-Liège/Luik), afslag 29 (Hasselt Oost/Kortessem) richting Tongeren. In Kortessem richting Borgloon, in Borgloon richting Heers. Op weg naar Heers staat Hex aangegeven.

Kasteel van Hex  :  Midden in het glooiende landschap van zuidelijk Haspengouw ligt kasteel Hex, omgeven door een weelde van tuinen en park, landerijen, boomgaarden en bossen. Hex dateert van het einde van de 18de eeuw en heeft doorheen de tijd zijn sfeer, zijn eigen tradities en zijn unieke karakter weten te bewaren. In januari van dit jaar gingen gingen heel wat bomen verloren bij een zware storm, we kunnen de impact ervan in het domein zelf bekijken. 

Toegankelijkheid :        Stapschoenen aangewezen

Picknick :                        Inbegrepen

Drank  :                         Inbegrepen

Inschrijving :  Ja, uiterlijk voor maandag 11 juni  via  abraham.rammeloo@arboretumkalmthout.be

Deelname in de kosten :   € 35 te storten op rekeningnummer BE57 0013 6639 4035 van de BDB, vermeld « algemene vergadering 2018 + je naam »

Link :                        www.hex.be  

Event Type: 
BDB Event